Karaoke vs Disco

kara vs discoA dj műsor kiegészítéseként sokszor bedobják csodafegyverként a karaoke show-t. Az énekes-műsorvezető a DJ-vel együtt fokozza a jó buli hangulatot.

Amikor a rendezvényen van lehetőség kivetítésre projektoron vagy plazma tv-n, akkor ma már szinte kötelező gyakorlat az éneklés.

A bulin mindig kell lennie jó szervezőnek vagy házigazdának aki a hangulatnak megfelelően diktálja az arányokat: disco zenék és az éneklés közt. Ez eléggé megoszthatja a társaságot, ezért kell lehetőség szerint egy rátermett énekes-műsorvezető aki tudja a buli mesterfogásait.

Amikor van lehetőség egy időben, különböző helyszíneken, párhuzamosan több szórakoztató program megvalósítására, akkor jó választás a karaoke mellé profi dj-t is rendelni.

Nagyon figyeljünk azonban a következőre: a karaoke énekes az nem dj, és fordítva. Ez minden esetben két külön személy! Vannak bizonyos szolgáltatók, akik egyszemélyben mindent elvállalnak, hogy még kedvezőbbé tegyék az ajánlatukat... A több mint 10 éves karaokes pályafutásom alatt és több mint 1713(!) sikeres buli után nyugodtan kijelentem: valószínűleg soha többet nem hívják meg őket, és nem lesz vastaps a parti végén csak lejáratják a rendezvényt és a szakmát is!

A vegyes kara vs disco bulinál a tuti siker receptje tehát a jól felépített koncepció.

Ne sodord veszélybe a bulid pár ezer forint megtakarításért, rendelj értékarányos minőségi szolgáltatást!