Klub karaoke - Karaoke klub

Van egy kávézód, ahol unalmas a rádió?
Netán a klubod kistermét szeretnéd egy extra programmal megtölteni?

szórólapTudunk rá jó megoldást: vond be még jobban a buliba a vendégeket. Hiszen ez az este nem a dj-ről szól, hanem most a vendégek a főszereplők. A résztvevők irányítják a dalkéréseikkel a hangulatot az énekes-műsorvezető segítségével. A házigazdának itt annyi a szerepe, hogy lehetőség szerint a hangulatnak megfelelően tegye sorba a számkéréseket, figyelve arra az arányra, hogy minden asztaltársaság igazságosan sorra tudjon kerülni. Csodát tenni persze a műsorvezető sem tud, ha éppen csupa lassú számot szeretnének elénekelni...

Fontosnak tartjuk elmondani, hogy más szolgáltatókkal ellentétben mi beszállunk a reklám-marketingtevékenységbe is a következő bónuszokkal:

1. Adunk nyomdai A2 méretű biankó plakátokat, amit a klubon belül lehet kitenni, megspórolva ezzel a tervezési grafikai költséget és a kispéldányszámú drága nyomtatást.

party fotók

2. Minden bulin fotózunk és a kiválogatott legjobb képek, illetve a parti dátumok felkerülnek a közösségi média oldalunkra. A képeket a vendégek meg tudják tekinteni – ehhez szórólapot adunk –, ezáltal hírét viszik az eseménynek a baráti körükben.

3. A weboldalra a Klubok menüpontba kitesszük és a térképen feltüntetjük a helyszínt, hogy még könnyebben idetaláljanak azok a vendégek, akik még nem jártak itt.

A klubokba, kávézókba heti vagy havi rendszerességgel vállalunk fellépéseket. Itt tudod megtekinteni a helyszíneket, ahol már van Best Of Karaoke műsor.

Nálad még tényleg nincs?